Welkom op onze blog. Hier kan je het doen en laten in en rond ons gezin volgen. Omdat wij nog al een grote familie hebben, kan iedereen op deze manier een beetje up to date blijven. Veel leesplezier !

maandag 18 april 2011

Weekverslag

Maandag was het een Villa Kakelbontdagje voor Zoë. Ze amuseerd zich daar kostelijk en vraagt elke vakantie om terug te mogen gaan.
Ondertussen kwam Kind en Gezin naar ons thuis. Een soort organisatie die de groei en gewicht van je kind nakijken en ook eventueel letten op andere problemen en geven dan het bijhorende advies.
Fan zijn wij niet van hun, met Zoë hebben we daar een paar keer mee in de clinch gelegen.

Deze mevrouw viel wel goed mee. Geen commentaar op iets gekregen en vol lof over onzen Aaron. Hij is ook gewogen en weegt nu op de kop 3 kg.

Dinsdagmorgend ben ik naar de winkel geweest en was het verder een luilekkerdagje.
Normaal gingen we nog iets leuks doen maar Zoë had een ik-wil-niet-opruimen-dag!
Geen luisterende oortjes = geen leuke dingen!

Woensdag is Zoë weer naar Villa Kakelbont geweest en had ik een pyamadag.

Donderdagmorgend zijn we eens gaan kijken naar Tante Marleen haar nieuwe stekje en zo konden haar kindjes onze Aaron ook een keertje zien. We hebben er lekkere croissants gekregen!
In de namiddag is tante Renilde dan gekomen en s'avonds hadden we een vergadering met haar en Tom gehad. Het Doopsel van onzen Aaron is dan besproken en we hebben een dag uitgekozen. 2e zondag van juni is het zover. Er wordt enkel gedoopt de 2e zondag van de maand en mei zou dan erg snel zijn. Dus binnekort worden de uitnodigingen gemaakt en voorbereidingen gedaan.

Vrijdag weer een Villa Kakelbont-dag.
Ik ben s'morgends paasinkopen gaan doen. s'Middags naar de Roa gaan kijken maar die verkopen niet meer openbaar blijkbaar. Daarna nog gewone inkopen gaan doen en dan was het tijd om Zoë te gaan afhalen.
s'Avonds hebben we dan nog bezoek gehad van bopa en Bieke en een gezellige avond gehad. Aaron heeft een hele leuke outfit gekregen en Zoë kleurpotloodjes.

Zaterdagmorgend begonnen aan de voorbereidingen voor de gourmet van s'avonds. Nog wat opgeruimd en dan was het snel middag. Na het middageten zijn we een kijke gaan nemen op 'The Battle Fields". Battle of the stones is een evenement georganiseerd door de scouts hier in het dorp. Ze doen dan allerlei dingen zoals benjijumpen. Zoë heeft haar uitgeleefd op de springkastelen en is daana geschminkt in een prinses.
Toen we naar huis wandelen kwam Tom ons al tegemoet. Dan zijn we begonnen met de groentjes enzo klaar te zetten en dan zijn Bob en Miche aangekoen. Zoë heeft dan iets leuks van Playmobil gekregen en wij hebben in naam van onzen Aaron een pak pampers gekregen.
We hebben dan lekker gegeten en een hele fijne avond gehad.

Zondagmorgend eerst even naar tante Marleen, papa moest daar elektriciteit gaan nakijken. s'Middags zijn we gaan eten in de Quick. Daarna even naar huis waar papa zich tevergeefs zot gezocht heeft achter zijn oude skates. Dan zijn we naar het skatepark getrokken waar nonkel Chris en zijn kindjes ook waren.
Zo hebben we toch nog genoten van het zonnetje.
De foto's heb ik nog niet gekregen dus die zet ik er later bij!
En s'Avonds hebben we nog de paasboom gezet, die foto zet ik er morgen bij.

Om dit loge al even op te vrolijke (tot ik de nieuwe foto's heb) enkele foto's van vorige week :)



5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's! en een drukke week zeg:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk gevuld weekje, zeg! En leuke foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Carmen

    Dank je wel voor je warme belangstelling.
    Papa is gisteren aan het eind van de middag rustig ingeslapen.

    Hartelijke groet Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tjeetje wat een drukke week en superleuke foto's!!

    Xxx Miranda

    BeantwoordenVerwijderen